• Frågor? Mejla oss på kundservice@mediaspecialisten.se
  • Alla våra produkter till OUTLET -priser!
  • Högsta kvalité och snabb leverans!

VÅRA MEST POPULÄRA VAROR

573 SEK458 SEK
17 422 SEK14 809 SEK
173 SEK72 SEK

Välkommen till Mediaspecialisten.se
...din OUTLET -destination för alla dina teknikbehov!

Vår e-butik erbjuder ett brett utbud av produkter, från datorer och laptops till datakablar och adaptrar, kringutrustning och förbrukningsmaterial, datanätverk och komponenter, gaming och spelkonsoller, elektroniska leksaker, foto- och videoutrustning, smartphones, iPhone, iPad och läsplattor, LED-TV, OLED och QLED-TV, TV-möbler och TV-bänkar, hemsäkerhetsutrustning, batterier, elektroniktillbehör, pedagogisk robotik, ljud- och Hi-Fi-utrustning, köksutrustning för hemmet och riktigt fina grillar och tillbehör för grillen.

Datorer och PC:er:
Upptäck de senaste och mest kraftfulla datorerna, notebooks och servrarna för att förbättra din produktivitet och/eller spelupplevelse. Oavsett om du behöver en högpresterande spelrigg eller en pålitlig arbetsstation har vi den perfekta lösningen för dig.

Datakablar och adaptrar:
Anslut och överför data sömlöst med våra datakablar och adaptrar av högsta kvalitet. Vi erbjuder ett brett urval av kablar och adaptrar för att säkerställa kompatibilitet med olika enheter och system.

Data kringutrustning och förbrukningsmaterial:
Förbättra din datalagring och utskriftskapacitet med vårt utbud av kringutrustning och förbrukningsartiklar. Från externa hårddiskar till skrivare, vi har allt du behöver för att hålla din data säker och tillgänglig.

Datanätverk och komponenter:
Bygg ett robust och effektivt datanätverk med vårt urval av nätverksutrustning och komponenter. Oavsett om du konfigurerar ett hemnätverk eller en företagsinfrastruktur, har vi verktygen och enheterna för att få det att hända.

Gaming och spelkonsoller:
Fördjupa dig i spelvärlden med vår samling av topprankade gamingprodukter, spelkonsoller och speltillbehör. Från actionfyllda äventyr till uppslukande simuleringar, vi har spel som passar alla spelares preferenser.

Elektroniska leksaker:
Utforska vårt utbud av elektroniska leksaker som inspirerar till kreativitet och lärande. Från interaktiva robotar till kodningssatser, dessa leksaker ger en engagerande och lärorik upplevelse för barn i alla åldrar.

Foto och video:
Fånga livets värdefulla ögonblick med vår högkvalitativa foto- och videoutrustning. Oavsett om du är en professionell fotograf eller en blivande videofotograf hjälper vårt urval av kameror, linser och tillbehör dig att skapa fantastiskt visuellt innehåll.

Smartphones, iPhone, iPad och Läsplattor:
Håll dig uppkopplad och produktiv med de senaste smartphones, iPhones, iPad och läsplattor. Bläddra i vår samling av enheter för att hitta den perfekta balansen mellan funktionalitet, stil och prestanda.

LED-TV, OLED och QLED:
Förhöj din hemunderhållningsupplevelse med vårt utbud av LED-, OLED- och QLED-TV. Njut av fantastiska bilder, livfulla färger och uppslukande ljudkvalitet med vårt urval av förstklassiga tv-apparater.

TV-möbler och TV-bänkar:
Visa upp din TV med stil med våra TV-möbler och stativ. Vår eleganta och robusta design ger en perfekt blandning av estetik och funktionalitet för att komplettera alla vardagsrum.

Säkerhetsutrustning för hem:
Skydda ditt hem och nära och kära med vårt omfattande utbud av säkerhetsutrustning för hem. Från övervakningskameror till smarta lås, vi erbjuder banbrytande lösningar för att hålla din fastighet säker och säker.

Batterier:
Slå på dina enheter med våra pålitliga batterier. Oavsett om du behöver batterier till din fjärrkontroll, ficklampa eller elektroniska prylar, har vi ett brett utbud av alternativ för att möta dina behov.

Elektroniktillbehör:
Upptäck en mängd olika elektroniktillbehör för att förbättra dina enheters prestanda och funktionalitet. Vi har allt från laddare och kablar till skyddsfodral och skärmskydd.

Pedagogisk robotik:
Främja kreativitet och problemlösningsförmåga med våra pedagogiska robotkit. Dessa praktiska inlärningsverktyg ger ett interaktivt och roligt sätt att utforska världen av robotik och kodning.

Ljud- och Hi-Fi-utrustning:
Fördjupa dig i högkvalitativt ljud med vår ljud- och Hi-Fi-utrustning. Upplev kristallklart ljud och förbättrad musiknjutning med vårt utbud av högtalare, hörlurar och förstärkare.

Köksutrustning hemma:
Uppgradera dina kulinariska färdigheter med vårt urval av köksutrustning. Från toppmoderna apparater till nödvändiga köksredskap, vi har allt du behöver!